เดอะ เวดดิ้ง เวล เจอร์นี่ 2023 The Wedding Veil Journey 2023

The Wedding Veil Journey (2023)

เรื่องย่อ:ภาพยนต์รักโรแมนติก The Wedding Veil Journey เทรซีและนิคจำเป็นต้องสานสัมพันธ์กับภรรยาและสามีอีกครั้ง จึงตัดสินใจแยกงานเพื่อไปฮันนีมูนที่ล่าช้ามานาน แม้ว่าพวกเขาจะตระหนักดีว่าการฮันนีมูนเป็นเพียงมาตรการชั่วคราวสำหรับปัญหาใหญ่ที่ไม่สามารถใช้เวลาร่วมกันในแต่ละวันได้ -to-ชีวิตประจำวัน ในวันฮันนีมูน พวกเขาตัดสินใจให้โชคชะตาเลือกสถานที่ที่จะไปในคืนแรก ซึ่งต่างกับตัวตนปกติของพวกเขา พวกเขาจะ “ปีกมัน” อันเป็นที่เลื่องลือ เงื่อนไขเดียวคือไม่มีสถานที่ที่เกี่ยวข้องกับงาน หรือถูกล่อลวงให้ทำงานเป็นปัญหาใหญ่ที่สุดที่ไม่ได้ใช้เวลาร่วมกันที่บ้าน จุดกระโดดนั้นกลายเป็นเมือง Rhodes ในกรีซ พวกเขาวางแผนที่จะแวะที่สเปนระหว่างทางกลับบ้านเนื่องจากครอบครัวของ Nick ต้องการให้พวกเขาปล่อยผ้าคลุมออกพร้อมกับ Monica น้องสาวที่ไม่มีใครอยู่ของเขาเพื่อสะกิดเธอเล็กน้อยใน แผนกวิวาห์ แต่ถึงแม้แผนของโรดส์เมื่อกระโดดออกจากจุดนั้นก็ไม่สำเร็จด้วยการลงเอยที่ชายฝั่งในลินดอสนอกสถานการณ์ การพักที่โรงแรมเก่าที่ได้รับการปรับปรุงใหม่ซึ่งดำเนินการโดยพี่ชายและน้องสาวแซนเดอร์และเทสซา เทรซี่ต้องดิ้นรน และนิครวมถึงแขกชาวอังกฤษอีกสองคนพร้อมกัน Lady Dalton และ Colin Dalton หลานชายวัยหนุ่มสาวของเธอ ซึ่งมากที่สุดเท่าที่พวกเขาเคยมีมาในคราวเดียว ก่อนที่มันจะเดินทางไปสเปน ดูเหมือนว่าจะมีคนต้องการยืมผ้าคลุมเพื่อใช้เวทมนตร์ในท้องถิ่น ดูเหมือนว่างานนี้จะทำให้ทั้งเทรซี่และนิคต้องเดินทางเพื่อช่วยเหลือคนในท้องถิ่นที่ต้องการความช่วยเหลือ แต่เทรซีคิดว่ามีคนอื่นในท้องถิ่นที่ต้องการความช่วยเหลือ นั่นคือลีโอ เด็กเร่ร่อนข้างถนนที่เป็นที่เลื่องลือ ซึ่งเรื่องราวที่เธอและนิคจะได้เรียนรู้ในท้ายที่สุด เป็นความหลงใหลอย่างหนึ่งของเขาเองที่ต่อสู้กับอำนาจผู้ใหญ่ในการมองหาอนาคตของเขา

Wedding Veil Journey 2023

Synopsis:Needing to reconnect as wife and husband, Tracy and Nick decide to set aside work to go on their long delayed honeymoon,
although they realize that the honeymoon is only a stopgap measure for the bigger problem of not being able to spend time together in their day-to-day lives. With the honeymoon,
they, unlike their regular selves, decide to let fate choose where to go as their jumping off point for the first night after which they will proverbially “wing it”,
the only stipulation being no place that would be associated with work or be tempted to work as the biggest problem in not being to spend time together at home.
That jumping off point ends up being the city of Rhodes in Greece, they planning on making a stop in Spain on their way home on Nick’s family’s want for them
to drop the veil off with his unattached sister Monica to give her a little nudge in the matrimony department. But even that plan of Rhodes as the jumping off point doesn’t come to pass
in ending up further down the coast in Lindos out of circumstance, staying at a newly renovated old inn run by brother and sister Xander and Tessa, it struggling
in Tracy and Nick in addition to their only other two concurrent British guests, Lady Dalton and her young adult grandson Colin Dalton, the most they’ve ever had at one time.
Before it makes its way to Spain, someone seems to want to borrow the veil to work its magic locally. Work does seem to call on this trip for both Tracy and Nick,
the latter who comes to a local in need. But Tracy thinks someone else locally is in need, namely Leo, a young proverbial street urchin whose story she and Nick will eventually learn,
it being a one of his own passion battling against adult authority in looking out for his future.